Medlem

Nedan kan du läsa information om vad som ingår som medlem samt pågående aktiviteter. Längst ner på sidan kan du bli medlem direkt om du vill. 

Medlemsträff 14 oktober

Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens mest effektiva kopparsmältverk. Anläggningen tar emot leveranser av koppar- och blykoncentrat från Bolidens gruvor, samt från externa leverantörer. Vi kommer att få möjlighet att besöka deras underjordsförvar, 330 meter ner i berget. Där ska processavfall från smältverket lagras för evig tid. Vi får också möjlighet att veta mer om Lakverket var syfte är att reducera mängden avfall inför slutlig deponering i djupt bergförvar, samtidigt som utbytet av metall ur redan bruten malm ökar.

Ta kontakt med oss för mer information.


Medlemmar i Georange

Boliden
LTU Business
Dragon Mining
European Minds
Foyen
Nickel Mountain
IF Metall
Beowulf Mining
Copparstone
Kaunis Iron
LKAB
Mannheimer Swartling Asdvokatbyrå
Narvik havn
NCC

Nolia
Nordic Publishing
Telia
Outotec Metso
Reijlers
Sandvik
SRK Nordic
Swedish Geological
Thyrens
Lycksele kommun
Malå kommun
Norsjö kommnun
Skellefteå kommun
Umeå kommun
Vilhelmina kommun
Botnia Exploatorium
Algoryx


Vill du bli medlem?

Som medlem i Georange stödjer ni vårt arbete med att belysa och bemöta angelägna hållbarhetsutmaningar inom gruv- och mineralnäringen. Som medlem är ni del av ett omfattande nätverk och har möjlighet att påverka och utveckla Georange verksamhet. Ni kommer vidare kunna ta del av en rad aktiviteter som genomförs för att skapa bredare nytta både för medlemmar och samhället i stort i form av kunskapsspridning, seminarier och konferenser och så mycket annat.

Förutom olika projekt, medarrangör i Euro Mine Expo samt dialogmöten med beslutsfattare brukar vi årligen ha två medlemsträffar med olika innehåll. 

Ansökan att bli medlem

Det kostar 7 000 kr ex. moms för organisationer med < 10 anställda och/ eller lägre omsättning än 10 mkr.  17 000kr ex. moms för organisationer med > 10 anställda och/eller högre omsättning än 10 mkr. Faktura skickas på årsbasis.
Namn E-post Meddelande Skicka in

Har du några frågor?

Tveka inte att ta kontakt med oss om det finns frågor.

Gymnasievägen 16

070-220 59 70

annak@georange.se

 Måndag-fredag: 8:00-17:00